LPR - administrationsmodul

Administrationsmodulet i LPR (Landspatienregisteret) er den brugerrettede funktionalitet af den nuværende LPR-løsning.

Beskrivelse af funktionalitet
LPR-administrationsmodulet er er en Web-grænseflade til fremsøgning af fejlramte sygehuskontakter, Indberetning fra speciallæger og for patienter behandlet i udlandet (DUSAS), samt til administration af valideringsregler, klassifikationer, og dataproducenter.

Hvem benytter servicen
Administrationsmodulet kan tilgås af ansatte på sygehusene og hos SSI. Brugerens anvendelse af modulet styres af hvilke roller den enkelte bruger er tildelt i Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Bruger-styring (SEB)

Hvordan tilgås servicen
Servicen er tilgængelig over Sundhedsdatanettet: https://lpradm.sds.dsdn.dk For at få adgang kræves der, at der logges på med NemID medarbejdersignatur gennem SEB.
Læs mere om SEB brugerstyring.

Hvis LPR-administrationsmodulet står med grøn driftstatus og alligevel ikke kan tilgås, kan det skyldes, at SEB brugerstyring er nede.

Hvilke krav stilles til adgang
Løsningen er udviklet, så den kan bruges med de nyeste versioner af browsere som Chrome, Firefox, Safari og Internet Explorer.
Ældre versioner kan medføre, at visse sider ikke vises korrekt.
Ved brug af NemID medarbejdersignatur (MOCES) nøglefil er der problemer med Java ved brug af Chrome og Mozilla Firefox, læs nærmere om dette her.

 

Aktuel status : Status  grøn


Seneste driftsbeskeder

LPR3 - produktion er tilgængelig igen
Systemet kører normalt. De bedste hilsner Sundhedsdatastyrelsens Servicedesk
Opdateret: 05-03-2020 kl. 22:41
Oprettet: 04-03-2020 kl. 14:40
LPR - opgraderet og systemet er kørende igen.
Vi har nu opgraderet og systemet er kørende igen. Desværre nåede vi kun at få slettet de aktionsdiagnoser der automatisk kunne slettes. Vi kom ikke så langt som vi havde ønsket, ca. halvdelen mangler at blive slettet. Det betyder at indberetterne stadig kan risikere at støde på fejl ved indberetning pga. multiple aktionsdiagnoser. Dette forventes rettet torsdag 5.3 ved et evt. nyt servicevindue.
Opdateret: 03-03-2020 kl. 07:53
Oprettet: 02-03-2020 kl. 10:52
SEB - Login fejl er løst!
Fejlen er nu løst.
Opdateret: 02-03-2020 kl. 10:51
Oprettet: 02-03-2020 kl. 10:51

Få driftsinformation

Tilmeld dig til mailservice for driftstatus eller brug RSS icon32 RSS feed