Min Graviditet

Min Graviditet er en national og gratis app-service, der driftes af Sundhedsdatastyrelsen. Appen giver sundhedsfagligt valideret information om graviditet formidlet via 400 letforståelige artikler og videoer.

I appen finder borgeren også en kronologisk oversigt over aktiviteter i et standard graviditetsforløb jf. svangreomsorgens anbefalinger. Borgeren kan i appen gemme/beregne en terminsdato, redigere tjeklister og markere flueben samt gemme en fødselsdato for baby.

Alle oplysninger, som registreres af borgeren gemmes på borgerens telefon og modtages således ikke af hverken Sundhedsdatastyrelsen, driftsleverandøren Trifork eller af sundhedsvæsenets parter.

Ønsker borgeren at have yderligere sikkerhed omkring de oplysninger, som kan gemmes i appen, kan borgeren under appens indstillinger slå log ind til appen til. Derved benytter appen samme kode/biometri ved adgang til appen som til selve telefonen.

Sundhedsdatastyrelsen er ansvarlig for løsningen og for udvikling og drift.

Generel beskrivelse
https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/digitalt-graviditetsforloeb

Teknisk beskrivelse
https://www.nspop.dk/display/GRAV/Min+Graviditet+-+App+til+de+gravide


Brugergrupper

Alle borgere (uanset køn og tilknytning til sundhedsvæsenet) kan benytte Min Graviditet. Min Graviditet er målrettet borgere, der gennemlever eller har en aktiv rolle i en ønsket graviditet. Min Graviditet kan også downloades af sundhedsprofessionelle, der ønsker at understøtte den gravide i dennes videnssøgning på området.

 

Hvordan tilgås servicen
Appen Min Graviditet kan downloades af borgeren fra app store/google play. Der kræves ikke log ind i denne første version af appen.

Appen Min Graviditet kan udelukkende downloades til smartphones (ikke tablets).

Der understøttes styresystemer hhv. Android version 10 og nyere samt IOS version 15 og nyere.

 

Beskrivelse af funktionalitet
Min Graviditet gør det muligt for den gravide at registrere terminsdato i appen, hvormed den gravide løbende bliver præsenteret for relevante artikler til den pågældende uge af graviditeten på appens forside.

Appen udstiller desuden 13 generelle emner om graviditet, fødsel og den første tid med barnet. I alt er der i disse emner over 400

letforståelige artikler og videoer rettet specifikt mod den gravide bruger.

Appen udstiller desuden en kronologisk oversigt over graviditetsforløbet og de aftaler, den gravide kan forvente at have i den forbindelse indtil 8 uger efter fødsel. Heri indgår aftaler med egen læge, fødestedet, sundhedspleje samt første børneundersøgelse.

Teknisk support
Oplever du tekniske problemer med appen, kan du få hjælp på tlf. 3332 3900 mandag til fredag mellem kl. 9-15.

Du kan også sende en mail til supporten på servicedesk@sundhedsdata.dk.
OBS! Skriv ikke dine personoplysninger i mailen.
Har du brug for at oplyse dit CPR-nummer, så ring i stedet.

 

 

Aktuel status : Status  grøn


Seneste driftsbeskeder

Min Graviditet app - Er tilgængelig
For system information se på link:https://services.nsi.dk/en/Services/MinGraviditet
Opdateret: 06-05-2024 kl. 10:58
Oprettet: 06-05-2024 kl. 10:53

Få driftsinformation

Tilmeld dig til mailservice for driftstatus eller brug RSS icon32 RSS feed