Venteinfo - Indberetning af ventetider

Indberetning af ventetider

Servicens målgruppe
Medarbejdere der arbejder med indberetning af ventetider på offentlige og private behandlingssteder.


Teknisk beskrivelse

Al data indberettet i Venteinfo-skemaet i SEI overføres til visningssiden Mit Sygehusvalg på e-Sundhed (www.mitsygehusvalg.dk) ved en daglig automatiseret kørsel. Data på visningssiden vil altid være opdateret senest ét døgn efter, at en given institutions ventetider er opdateret via indberetning i SEI.

SEI er bygget op om brugerstyrede web-skemaer, hvori indberetning inkl. validering af indberetning af ventetider fra organisationen (sygehus/klinik/privathospital) foretages.


Adgang til servicen
For at kunne indberette ventetider kræves, at relevante medarbejdere i organisationen er oprettet som brugere i SEI og har adgang til Venteinfo indberetningsskema. Log in på SEI kræver en NemID medarbejdersignatur.

Indberetningssiden SEI åbnes ved at bruge følgende link: https://sei.sundhedsdata.dk/namespaces/AXSF/

Hvis det er første gang, du skal logge ind, kan du evt. læse afsnit 1.1 i vejledningen ”Login og Introduktion” til SEI, som ligger på: https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/rammer-og-retningslinjer/om-indberetning/sei2-indberetnings-vejledninger.


Krav til adgang

Løsningen er udviklet, så den kan bruges med de nyeste versioner af browsere som Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge.

SLA
Tilgængelig: 24x7x365

Vejledninger og links
SEI2 Login og introduktion https://sundhedsdatastyrelsen.dk/-/media/sds/filer/rammer-og-retningslinjer/indberetning/sei/sei2-indberetningsvejledninger/login-og-introduktion.pdf?la=da

Indberetning af forventede ventetider i SEI https://sundhedsdatastyrelsen.dk/-/media/sds/filer/rammer-og-retningslinjer/indberetning/sei/sei2-indberetningsvejledninger/indberetningsvejledning_venteinfo_sei.pdf 

Aktuel status : Status  grøn


Seneste driftsbeskeder

NemLogin fungerer igen
De sundhedsfaglige IT systemer kan tilgå igen. Digitaliseringsstyrelsen har rettet NemLogin fejlen.
Opdateret: 28-10-2020 kl. 14:25
Oprettet: 28-10-2020 kl. 14:25
NemLogin- er nede - de sundhedsfaglige IT systemer kan ikke tilgås
Der kan ikke logges på de sundhedsfaglige systemer, da NemLogin er nede. Link til Digitaliseringsstyrelsens driftssite, hvor du kan holde dig orienteret: https://www.digitaliser.dk/services
Opdateret: 28-10-2020 kl. 13:26
Oprettet: 28-10-2020 kl. 13:26
NIV - Indberetning af ventetider fungerer igen
Der kan indberettes ventetider - systemet kører normalt.
Opdateret: 02-10-2020 kl. 17:12
Oprettet: 02-10-2020 kl. 17:12

Få driftsinformation

Tilmeld dig til mailservice for driftstatus eller brug RSS icon32 RSS feed