Lukket eSundhed SDP

Lukket eSundhed udstiller sundhedsdata på aggregeret og individniveau rettet mod offentlige myndigheder (kommuner og regioner) samt almen læge praksis.

Der udstilles bl.a. grafiske statistikker for lægemiddelordinationer for regioner og almen lægepraksis (Ordiprax+) samt registreringer for den enkelte patients behandling og de tilhørende omkostninger til behandlingerne (Omkostningsdatabasen).

Dette er et brugerstyret system, hvor brugerne kan tilgå dataområder alt efter hvilke rettigheder brugeren er tildelt via brugerstyringssystemet SEB.

Beskrivelse af funktionalitet
På det lukkede eSundhed er det muligt både at tilgå sundhedsinformationer på aggregeret og individniveau alt efter, hvilke brugerrettigheder der er tildelt. For at tilgå eSundhed er det nødvendigt at have en Digital Medarbejdersignatur samt brugergodkendelse fra den lokale administrator i den pågældende organisation.

Teknisk beskrivelse
Løsningen er opbygget omkring CMS systemet Sitecore og data udstilles bl.a. gennem præsentationsværktøjet Qlik Sense.

Hvem benytter servicen
Kommuner, regioner og almen læge praksis.

Hvordan tilgås servicen
Servicen er tilgængelig over Sundhedsdatanettet. For at få adgang kræves der, at der logges på med NemID medarbejdersignatur gennem SEB. 
Læs mere om SEB brugerstyring.

Hvilke krav stilles til adgang
Løsningen er udviklet, så den kan bruges med de nyeste versioner af browsere som Chrome, Firefox, Safari og Internet Explorer.
Ældre versioner kan medføre, at visse sider ikke vises korrekt.
Ved brug af NemID medarbejdersignatur (MOCES) nøglefil er der problemer med Java ved brug af Chrome og Mozilla Firefox, læs nærmere om dette her.

SLA
Afventer SLA 

 

Vejledninger og links

https://www.esundhed.dk/Om-Lukket-eSundhed  

https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/registre-og-services/om-lukket-esundhed

Aktuel status : Status  rød


Seneste driftsbeskeder

eSundhed Lukket - Nedetid torsdag 18. maj til og med søndag 21. maj
Fra torsdag den 18/05 til søndag den 21-05 (begge dage inklusive) vil åben eSundhed, lukket eSundhed og Mit Sygehusvalg være utilgængeligt. Dette sker pga. et servicevindue på serverne.
Opdateret: 17-05-2023 kl. 14:39
Oprettet: 17-05-2023 kl. 14:39
eSundhed - Driftsvindue 18/5 - 21/5
Fra torsdag den 18/05 til søndag den 21-05 (begge dage inklusive) vil åben eSundhed, lukket eSundhed og Mit Sygehusvalg være utilgængeligt. Dette sker pga. et servicevindue på serverne. Venlig hilsen, eSundhed
Opdateret: 12-05-2023 kl. 14:13
Oprettet: 12-05-2023 kl. 14:13
SEB - De SEB baserede systemer
Ny discoveryside på SEB for understøttelse af lokale IdPere Læs mere om ændringen her: https://services.nsi.dk/Services/SEB
Opdateret: 09-05-2023 kl. 14:25
Oprettet: 09-05-2023 kl. 14:25

Faglig kontakt

+45 7221 6800
esundhed@sundhedsdata​.dk

Få driftsinformation

Tilmeld dig til mailservice for driftstatus eller brug RSS icon32 RSS feed